Citronkaka med vallo – glutenfri och utan raffinerat socker

2016-03-27 085

Jag har snöat in på att försöka baka glutenfritt och utan det farliga raffinerade sockret. Mitt senaste blogginlägg handlade om att baka helt veganskt och även raw

Jag skall baka för 75 personer på tisdag så jag testbakade ett av recepten igår. Det blev en lite påsk inspirerad variant bestående av en citronkaka med blå vallmofrön och en mascarpone frosing med smak av citron och vanilj. Kakan blev väldigt fluffig, vilket ni som baka mycket glutenfritt vet är en STOR bedrift!

När jag bakar åt många okända människor försöker oftast göra det glutenfritt. Så på tisdag bjuder jag som sagt på denna ljuvliga citronkaka och en raw choklad brownie – som är både vegansk, gluten och sockerfri. Bra tänker jag då det finns någonting som passar allas smaker!

2016-03-27 078

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *