Matlagningskurs i höstens tecken

För några veckor sedan hade jag ett event med några kollegor där vi tillsammans lagade en trerättersmeny i höstens tecken. Det är ett otroligt trevligt sätt att umgås på, att laga mat tillsammans över ett glas vin. Vi gjorde en lätt och fräsch skaldjurstrio till förrätt bestående av hummer, havskräftor och halstrade pilgrimsmusslor. Till huvudrätt blev det lamm som ackompanjerades av ugnsrostad pumpa & tomat, champagnekokt savojkål, confiterad rotselleri, jordärtskockscrème och salviasmör. Här ville jag verkligen få fram min kärlek till säsongens råvaror och låta dem prata för sig själva. Som en söt avslutning lekte vi med lakrits och blåbär i olika former.

Klicka på antingen bilderna eller länkarna ovan för att ta del av recepten.

2015-11-05 1029

2015-11-05 1043

2015-11-05 1049

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *